Pentru că orice schimbare vine cu îngrijorări, pentru cei care ar dori să treacă pe digitalizare, însă, încă se gândesc cu teamă cum se vor descurca, aceste rânduri vor fi lămuritoare. Am testat Stailer, o platformă destul de recentă, ce vine cu digitalizarea programărilor la saloanele de beauty.

Stailer.ro îți permite să alegi salonul dorit și să te programezi în ziua în care dorești, la ora la care tu poți. Faci asta destul de ușor, din câteva click-uri și nu ești condiționat de nimic. Nu ți se cere să te abonezi la cine știe ce newsletter, să îți lași date de card, practic nici să îți faci cont nu ești obligat. Acum rămâne la aprecierea ta, dar un cont creat aici îți poate aduce ceva mai multe beneficii. Spre exemplu, nu mai setezi la fiecare accesare date precum orașul sau pentru cine sunt serviciile pe care le cauți, femeie sau bărbat.

De ce să alegi Stailer

Este un mod mai facil de a te programa la salon, chiar dacă mergi odată pe lună. Să presupunem că mergi la tuns sau stilizat barbă, în cazul bărbaților. Ori poate ești femeie și preferi să ai pielea fină ca petalele de flori și preferi constant să mergi la ședințe de epilat. Indiferent din ce categorie ești, îți va fi mai ușor să programezi totul prin Stailer. Ai informatii suplimentare aici.

Ce trebuie să faci concret

Accesează pagina și introdu datele de interes, adică serviciul dorit, din orașul dorit. Setezi data și ora și imediat, în decurs de câteva secunde, îți sunt afișate acele saloane ce au disponibilitate când îți dorești tu.

Ce este foarte bine aici se referă și la faptul că fiecare salon este prezentat amănunțit. Adică știi de la bun început cât te va costa ședința de masaj sau de tuns și aproximativ cât ar dura. Ai și fotografii expuse aici, unele saloane au și review-uri ale clienților. Adică cam toate criteriile pe care le-ar avea oricine atunci când își selectează prestatorul de servicii.

Puncte plus

Este totul mai ușor. Faci totul în câteva secunde și nu trebuie să mai suni pentru vreo confirmare. Primești instant un link. Tot astfel poți și să anulezi o programare, dacă este cazul.

Ai libertatea de a alege într-un mod cu mult mai optimizat.

Știi de la început la ce costuri să te aștepți.

Nu ești condiționat de numărul de vizite pe site, nu ai un număr maxim de programări pe care poți să îl faci lunar spre exemplu.

Este simplu de folosit, ușor, dar mai ales gratuit.

Puncte minus

Stailer.ro încă nu este platformă disponibilă pentru toate orașele din țară, ci doar pentru cei din Iași, Timișoara, Oradea, Cluj și București. Inițial platforma a fost lansată pentru saloanele de hair and beauty din Cluj și la scurt timp a devenit disponibilă și pentru celelalte orașe. Sperăm cât de curând să fie mai toate orașele înscrise aici.

Descoperă pe cont propriu Stailer!

Contact: support@stailer.ro