Dacă nu știai, acum te poți programa la salon online. Da, ai citit bine! Duse sunt zilele când sunai întruna la salon până răspundea cineva sau când te rugai de cineva ca să te primească și pe tine săptămâna aceea. Dacă aveai un eveniment important ce răsărea de nicăieri, peste noapte, ca ciuperca după ploaie, la ce salon aveai șanse să fii primită într-un timp așa scurt? Primeai doar răspunsul “Ne pare rău nu avem loc” sau “Dacă anulează cineva vă contactam noi”. Ori tu nu-ți permiți să aștepți în zadar poate poate te sună ei. Tu trebuie să te prezinți la acel eveniment arătând impecabil, fiindcă e once in a lifetime, deci un machiaj basic pe care ți-l faci tu și câteva bucle nu se pretează la rangul său.

Ai nevoie de o soluție rapidă, care să-ți găsească stiliștii disponibili din oraș, iar detectivul ce-i găsește chiar și-n gaură de șarpe este Stailer!

Stailer pune lupa pe saloanele din oraș

Să dai un search pe Google saloane + orașul tău e simplu. Dar e mai greu să găsești unul din zeci de rezultate, după ce dai zeci de telefoane, care chiar să aibă loc disponibil când ai tu nevoie. De aceea a fost inventat Stailer. Pentru a filtra sutele de saloane, găsindu-ți doar cele la care chiar poți să-ți rezervi un loc. Și o faci tu simplu, cu mâna ta, fără să mai suni pe cineva. Doar accesezi stailer.ro, selectezi filtrele de căutare precum orașul, genul tău, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, iar în câteva secunde platfoma îți afișează lista saloanelor. De menționat că Stailer poate fi folosit momentan în Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București, însă se zvonește că se va extinde cât de curând și către alte părți ale țării.

Platforma este 100% gratuită și poate fi folosită de oricine, oricând. Poți să-ți faci o programare și la 3 dimineața dacă n-ai somn, ceea ce era imposibil prin telefon, doar nu era să suni stilistul la ora aceea. Trebuia să aștepți să se deschidă salonul, iar unele încep programul destul de târziu în niciun caz când bei tu cafeaua. Stailer este despre transparență totală, deci poți vizualiza poze cu saloanele, cu lucrările făcute de stiliști, recenziile altor utilizatori care s-au programat cu Stailer și prețurile percepute pentru fiecare serviciu. Îți va fi mai simplu să alegi salonul potrivit după aceste criterii, iar în câteva minute ai efectuat programarea. Aici gasesti si alte detalii.

Devino și tu membru Stailer

Deși nu ești obligată de ceva ca să poți să îți faci programări câte vrei, alege totuși să îți creezi un cont aici. Este gratuit, durează puțin până completezi datele, deci ai mai multe beneficii. Contul devine propria ta agendă online unde gestionezi când vrei programările, poți anula din câteva click-uri fără probleme, fără taxe, fără scuze către stilist. Numai fă-o din timp pentru a permite altor utilizatori Stailer să ocupe acele locuri. De asemenea, în cont ai parte de utilul reminder, ce îl poți seta fiecărei programări. Te va anunța prin sms când trebuie să ajungi la salon, iar astfel nu îți pierzi niciodată locul.

Ce mai aștepți? Intră pe stailer.ro și dă startul programărilor online! Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.