• Miranda Hobbes, “Totul despre sex”. Dintre cele patru personaje pricipale ale serialului, Miranda vorbeste cel mai mult despre faptul ca e feminista. O avocata care isi detine propriul apartament, este foarte cinica si este prezentata, initial, ca fiind usor misandra. Pentru un serial care trebuia sa prezinte feminismul modern, Miranda era singurul personaj care chiar actiona ca atare mereu, facand si referire catre feminism in dialogul ei.
  • Un personaj diabolic din seria “Fetitele Powepuff”, Femme Fatale a fost descrisa ca fiind “feminista feministelor”, care, din pacate, a fost prezentata ca fiind misandra. Cand jefuia banci, nu fura decat monede cu Susan B. Anthony. Arma si masca ei au forma simbolului feminin. Aceasta crede in suprematia femeilor si le convinge pe Blossom, Buttercup si Bubbles ca se profita de ele, ca femei. Totusi, dupa ce fetele realizeaza ca feminismul nu se refera la tratament special, ci la cel egal, o trimit in inchisoare pe Femme Fatale.
  • Nascuta din flori de o mama adolescenta, Rory din “Fetele Gilmore” era o adolescenta inteligenta, cu maniere, la curent cu cultura pop, care a ajuns sa studieze jurnalistmul la Yale. Desi relatiile ei romantice erau adesea masochite, a fost prezentata citind proza feminista si visa sa aiba o cariera precum Christiane Amanpour. In timpul anilor de facultate, camera ei de camin era decorata cu abtibilduri cu Gloria Steinem, NARAL si Planificare familiala. La sfarsitul seriei in 2007, iubitul lui Rory o cere in casatorie, insa aceasta decide ca este mult prea tanara pentru a “se lega”.
  • Din moment ce in serialul “www.rebeli.70”, mama Donnei, Midge, era usor influentata de orice moda din perioada anilor 1970, era normal ca si miscarea eliberarii femeilor avea sa o inspire. In timpul serialului, aceasta ia cursuri in acest domeniu si se alatura grupului “Luptatoarele feministe”. Desi este o persoana atractiva cu capul in nori, Midge tot reuseste sa-i inspire fiicei sale valori feministe.