Certurile frecvente cu siguranta pot duce la deteriorarea familiei. Si bineinteles exista o gramada de motive pentru care se poate ajunge la aceste certuri.

Educatia copiilor uneori poate fi un motiv deseori serios. Faptul ca amandoi aveti alte viziuni despre faptul cum ar trebui sa va cresteti copii poate duce la conflicte. Totul tine de cum am crescut fiecare. Probabil unii doresc ca copii lor sa fie crescuti cum au fost si ei crescuti.  Si daca mai apar si bunicii si isi dau cu parerea clar lucrurile nu ies asa cum trebuie. Face-ti o reuniune de familie si discutati in liniste despre acest subiect.

Un alt motiv de cearta intr-o familie poate fi si atunci cand soacra intervine prea mult in cuplu. Exista cateva motive serioase de cearta mai ales intre soacra si nora. Daca totusi simtiti ca lucrurile merg prea departe vorbiti toti legat de aceasta tema.

De asemenea si banii pot aduce motive serioase de cearta. Mai ales daca unul contribuie prea mult cu cheltuielile si altul deloc. Este recomandat sa va impartiti din timp, pentru a nu se ajunge la astfel de certuri. Si lipsa de intimitate este un motiv de cearta. Este bine sa nu va simtiti sufocati intr-o relatie si sa aveti libertatea pe care o doriti.

Nu fa anumite scene de gelozie daca mai iese si el cu baietii la cate o bere. Cu siguranta mai iesi si tu in oras cu fetele din cand in cand. Stabiliti anumite reguli cu privire la intimitatea voastra. Si lipsa de recunostinta poate crea uneori probleme. Este important sa ii faci pe cei de langa tine sa simta ca au un loc special in viata ta. Mai ales daca incearca sa iti demonstreze zi de zi cat de importanta esti si tu pentru ei.

Nu este frumos sa fii nerecunoscatoare.