Probabil că și la Suceava s-a tot auzit în ultima perioadă de platforma Stailer cu ajutorul căreia se pot programa la un salon de hair and beauty în mai puțin de 5 minute. Și asta pentru că veștile circulă repede, iar oamenii devin curioși, mai ales atunci când vine vorba despre eficientizare de timp și anumite avantaje. Iată că acum platforma Stailer este disponibilă și în Suceava și toți cei care frecventează saloanele de înfrumusețare se pot programa prin intermediul ei, beneficiind totodată și de alte avantaje.

Eficientizare de timp, flexibilitate, calitate

Cine nu își dorește să își eficientizeze cât mai mult timpul? Trăim în secolul vitezei, alergăm de dimineața până seara pentru a îndeplini toate sarcinile pe care le avem, iar la final suntem obosiți. Într-o lume a digitalizării internetul este cel care ne salvează de cele mai multe ori. Cu ajutorul lui ne eficientizăm cât mai mult timpul. Spre exemplu, preferăm cumpărăturile online, decât să stăm ore întregi în traficul aglomerat sau în magazinele arhipline, plătim online facturile, astfel că ne rămâne timp și pentru noi, ne programăm online la anumite instituții pentru a salva un drum inutil. 

Chiar și atunci când vine vorba de cină și ajungem prea târziu acasă pentru a mai avea puterea să gătim ceva, comandăm mâncare tot online, iar în cel mai scurt timp ajunge la ușa noastră. Asta înseamnă eficientizare de timp și toți ne dorim acest lucru. 

Și dacă tot vorbim despre digitalizare, Stailer face același lucru, eficientizează timpul programărilor. Astfel că sucevenii nu mai trebuie să dea nici un apel telefonic la saloanele din oraș pentru a se programa. O pot face online, în mai puțin de 5 minute. 

Și dacă știm acele metode clasice, în care trebuia să sunăm minute bune de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber, iar de cele mai multe ori nu mai era nimic disponibil pentru că trebuia să sunăm cu cel puțin o săptămână înainte, atunci preferăm să ne programăm online, cu Stailer. Poți afla de aici mai multe detalii. 

Cu Stailer te programezi gratuit la saloanele din orașul Suceava

În plus, dacă te programezi cu Stailer, nu va mai trebui să stai după agenda stilistului. Te programezi atunci când tu ai nevoie și nu cu o săptămână înainte, o poți face chiar în aceeași zi. Pentru că este o platformă smart unde vei găsi doar acele locuri libere la saloane de unde tu poți alege. Deci ai parte de flexibilitate, te programezi la orice oră din zi sau din noapte, fără limite sau condiții. 

Pe Stailer sunt înscrise doar saloane de calitate, unde lucrează stiliști cu experiență în domeniu, deci nu ai de ce să îți faci griji în această privință. 

Și asta nu este tot! Te poți programa cu Stailer ori de câte ori ai nevoie, pentru că este o platformă 100% gratuită. Da, nu plătești nici un ban pentru a te programa online, nici măcar dacă îți faci cont pentru a avea parte de și mai multe beneficii. 

Așadar, dacă ai nevoie de un salon de manichiura si pedichiura in Suceava, accesează platforma/aplicația Stailer și programează-te online. Eficientizează-ți timpul ori de cate ori ai ocazia. 

Date de contact: support@stailer.ro