Nu degeaba a apărut internetul și tehnologizarea în viața noastră. Dacă în trecut așteptai câteva zile să afli ce s-a întâmplat la câțiva kilometri depărtare, acum poți afla totul în timp real. Dacă totul este accesibil și aproape orice este posibil cu ajutorul internetului, tu de ce mai aștepți zile la rând până să mergi la salon? Totul în jur se dezvoltă dar tu încă te temi să schimbi vechile metode pe care le utilizezi de ani la rând pentru a realiza programările.

Așa ceva nu se face! Haide și tu în rând cu lumea și descoperă puterea internetului sau mai bine spus puterea Stailer! Poți merge la salon oricând vrei, oricând ai nevoie și pentru orice serviciu. Realizezi orice programare în câteva minute! Uită de apeluri telefonice, pentru că oricum nu îți place să vorbești cu străinii la telefon și nu te mai deplasa nici la locație pentru că poate poate îți face loc cineva. Nu mai stai la mila cuiva pentru a merge la salon! Mergi atunci când vrei, fără compromisuri!

La salon, oștenii mei!

Mai ales vara este momentul în care parcă toată lumea are nevoie de un loc liber la salon. Este mai ceva ca în bătăliile lui Ștefan cel Mare cu turcii. Fiecare încearcă să își facă loc pe scaunul stilistului, manichiuristei și așa mai departe. În special cei veniți din străinătate. Stiliștii sunt și ei oameni și vor să aibă parte și de ore de liniște și relaxare pentru că este și pentru ei vară și uite așa oamenii rămân fără să beneficieze de servicii de beauty.

Totuși tu poți apela la metoda simplă și rapidă care te duce pe scaunul stilistului mai repede decât ai crede. Se numește Stailer și de scapă de hoarda de oșteni care tăbărăsc pe saloane fără să aibă o programare.

Tu poți vedea toate serviciile disponibile la Omars Charm Salon din Iasi sau la oricare dintre celelalte saloane din oraș înscrise pe Stailer și te poți programa la oricare dintre datele și orele libere de care dispun stiliștii. Mai mult decât atât, poți chiar să setezi tu ora și data și să vezi doar saloanele care au locuri libere în momentul respectiv.

Cum te programezi?

După ce vezi cine este liber, alegi unde ai vrea să mergi. Alegerea o faci în funcție de salon, stilist și toate informațiile de care ai nevoie în acest scop. Poți să vezi chiar și lista de prețuri, recenzii, poze și altele. Poți să vezi si aici alte informații cu privire la acest aspect.

După ce alegi trebuie să introduci informațiile cu caracter personal și un număr de telefon. Pe telefon vei primi un mesaj text cu confirmarea, pentru a fi sigur că ai locul rezervat. Dacă alegi să creezi un cont nu trebuie să mai introduci la fiecare programare datele și mai mult decât atât ai parte de anumite avantaje. Poți vedea lista cu saloanele la care ai fost și când. Poți seta chiar un reminder pentru a nu uita de programare.

Alege și tu să îți ușurezi viața și să ai acces oricând la un salon de beauty cu ajutorul Stailer. Accesează platforma pentru a te bucura de serviciile sale!

Contact:

support@stailer.ro