Ești în căutarea unei activități relaxante pe care o poți avea în fiecare zi, indiferent dacă plouă, e soare sau e frig? Află că pictura este una dintre aceste activități. Poate vei spune acum că nu, nu este pentru tine că ai mai încercat și nu poți picta nici măcar o floare care să arate frumos. Iată că poți afla acum că este chiar contrariul. Dacă îți spun că poți face o reproducere chiar după Mona Lisa și va ieși un tablou demn de expus pe un perete, mă crezi?

Dacă nu, trebuie să descoperi și tu tablourile pe numere care demonstrează că totul este posibil când vine vorba despre pictură. Acest magazin online denumit Pictorul Fericit poate aduce în viața ta și îți poate face accesibil domeniul picturii prin intermediul picturilor pe numere. Descoperă în continuarea articolului ce presupun acestea și cum îți pot schimba concepția despre pictură.

Pictura pe numere de la Pictorul Fericit – puntea ta spre lumea artei

Unul dintre cele mai mari avantaje ale picturilor pe numere este poate faptul că sunt accesibile pentru oricine. Este chiar acea punte care unește oamenii cu lumea artei, pentru că în această situație nu trebuie să ai talent. Nu trebuie să știi să combini zeci de culori pentru a face o nouă culoare și nici să îți porți mâna de-a lungul pânzei în mișcări care mai de care mai perfecte pentru a avea la final o imagine din care să se înțeleagă ceva.

Pentru a înțelege mai bine trebuie să știi că aceste picturi sunt de fapt ca niște cărți de colorat pentru adulți. Ai o pânză pe care sunt deja trasate contururile și diverse spații, în fiecare dintre ele este câte un număr și tu trebuie doar să respecți conturul atunci când adaugi culoarea. Dacă ești interesat detalii extra vezi si aici.

Trebuie să știi că o pictură pe numere comandată de la Pictorul Fericit îți aduce acasă toate cele necesare. În set vei primi tabloul numerotat, 3 pensule de mărimi diferite, culorile numerotate (care nu au nevoie de apă) și un mock-up pe care vei vedea imaginea în miniatură a tabloului completat.

Este o activitate și o oportunitate chiar, ce te poate aduce mai aproape de lumea picturii. Fii chiar tu un pictor fericit și bucură-te de orice model disponibil pe site pe care îl poți comanda oricând.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540