Fiecare barbat este diferit atunci cand vine vorba de lucrurile de care este atras la o femeie. Unii barbati prefera femeile inalte, altii le plac pe cele mici; unii iubesc silicoanele, altii iubesc naturaletea. Cu toate acestea, exista unele lucruri pe care barbatii pur si simplu nu le suporta atunci cand vine vorba de femei. Astfel, adesea, aceste lucruri sunt reprezentate de trend-uri care ajung sa influenteze femeile.

Lucruri pe care barbatii nu le suporta

Extensiile de par- acestea reprezinta cel mai enervant lucru pe care barbatii nu il suporta. Acestia pur si simplu resping femeile cu extensii, pe motiv ca nu e nimic atragator in a atinge un par care nu este al lor. Alaturi de extensii, se afla si unghiile false si “arta” din jurul acestora. De ceva timp, unghiile cu gel au devenit un adevarat trend in randul femeilor, care nu se mai opresc din a-si cosmetiza unghiile. A-ti picta unghiile intr-o singura culoare nu este suficient, asa ca femeile cauta sa faca din unghiile lor un fel de arta. Totusi, barbatilor li se pare o idee tampita, din moment ce culoarea nu tine foarte mult, iar odata crescute, unghiile arata dezgustator.

Parfumul in exces- Femeile adora sa miroase bine, insa, de multe ori nu tin cont ca “arunca” jumatate de sticla de parfum pe ele inainte de a iesi din casa. Cu toate ca barbatii sunt atrasi de femeile care miroase bine, acestia nu isi doresc ca mirosul de prafum sa ii sufoce. Un alt lucru care tine de parfum consta in faptul ca barbatii pot face diferenta intre un parfum de calitate si unul ieftin. Asta nu inseamna ca toate femeile ar trebui sa foloseasca numai Chanel atunci cand vine vorba de parfum, ci ca ar putea sa foloseasca unul care costa mai mult de cinci dolari.

Barbatii urasc femeile false

Genele false- Fals, Fals Fals! Barbatii nu iubesc femeile false, iar una din crizele actuale consta in genele false. Femeile din toata lumea cheltuie bani frumosi pe gene false, dar care nu au niciun efect pozitiv asupra barbatilor. Ei bine, aceste “falset-uri” sunt create pentru a impresiona tot femeile, din moment ce barbatii ajung sa fuga de femeile care sunt din ce in ce mai false.

Naturaletea este cel mai sofisticat lucru, iar daca iti doresti ca partenerul tau se te iubeasca, incearca sa nu te “imbunatatesti” prin aceste metode false. Incearca sa fii tu, asa naturala cum esti.