Stailer este o platforma care economiseste timp in primul rand si te scapa de anumite batai de cap. Aceasta permite programarea online la salon. La orice salon.

Platforma include toate saloanele din diferite orase precum Timisoara, Iasi, Cluj, Oradea si afiseaza toate serviciile disponibile in functie de cautari. De ce sa il incerci? Daca inca nu te-am convins cu economia de timp, sa stii ca este gratuit si usor de utilizat!

Cum se utilizeaza Stailer

Pentru inceput, ai nevoie doar de un device care sa aiba acces la internet. Orice dispozitiv de acest gen poate accesa platforma. Urmatorul pas este un search in bara de cautare cu titlul Stailer. Dupa ce accesezi platforma, aproape ca nu mai trebuie sa iti zic ce sa faci pentru ca totul este vizibil si usor de utilizat.

Trebuie sa intorduci locatia  de care esti interesat/-a sa gasesti un salon, apoi selectezi daca servicul vrei sa fie pentru un barbat sau pentru o femeie, alegi tipul serviciului de care vrei sa beneficiezi si partea cea mai interesanta, alegi ziua si ora la care poti merge. Da, ai citit bine. Poti alege cand vrei sa mergi si vei gasi disponibilitate la cel putin un salon din toate cele existente care sa iti posta satisface dorintele fix atunci cand ai nevoie, nu mai este nevoie sa stai dupa un stilist, in functie de ce programari are.

Aceasta este solutia sa scapi de toate telefoanele date in zadar la saloane si sa te izbesti de un raspuns categoric de nu, pentru ca nu mai sunt locuri disponibile. Aici poti alege singur/-a locul si data. Poti vizualiza disponibilitatile si in functie de un salon anume sau de un stilist, daca vrei sa te pliezi pe programul stilistului in cazul in care nu esti adepta incercarilor noi.

Selectezi locul, accepti programarea si daca ai cont creat, care nu este obligatoriu, astepti un reminder care evita sa ratezi programarea din cauza ca ai prea multe grji pe cap si ai uitat efectiv de ea. Tot ce trebuie sa mai faci este sa mergi la salon si sa te bucuri.

Servicii disponibile

Orice tip de serviciu de care dispune un salon, se poate selecta din lista Stailer. Daca locuiesti in Oradea, spre exemplu, se poate opta foarte usor pentru serviciul dorit prin selectare pensat profesional in Oradea unde vizualizezi orice disponibilitate si lista de preturi.

Orice serviciu de care dispunem este vizibil mai calitativ atunci cand este realizat de o persoana specializata in aceste lucruri. Nu se compara un experiment acasa la o prietena care vrea sa penseze si de la care poti pleca plangand acasa, cu un cosmetician care stie exact detalii tehnice prin care sa obtina rezultatul dorit.

La fel este si in cazul serviciilor de epilare definitiva in Oradea unde noile procedee, tehnici si materiale nu doar ca aduc efectele mult dorite, dar sunt si mult mai putin dureroase. Sunt variante de luat  in calcul, mai ales daca te pregatesti de o vacanta la mare si vrei sa ai cu o grija mai putin.

Daca nu ai accesat inca platforma eu zic sa o faci acum pentru ca nu vei regreta. Pentru orice informatii suplimentare se poate trimite un mail reprezentantilor la adresa support@stailer.ro.