O frantuzoaica de 91 de ani din Rennes a avut treaba la o banca, ca parte a rutinei ei de sambata. Angajatul bancii a inchis seiful dupa ce a condus-o pe femeie in interior catre cutia ei de depozit, fiind probabil protocolul bancii. Ce nu face parte din protocolul bancii, insa,  este sa uiti de client, lasand-o pe femeie acolo pentru tot restul zilei.

“Dar, cu siguranta si-au amintit de ea pana la sfarsitul zilei, inainte sa plece acasa, nu? La urma urmei, cineva trebuie sa faca vreo verificare a seifului inainte ca toata lumea sa plece acasa peste noapte, nu?” Nu, pur si simplu au lasat-o acolo si au plecat, lasand-o singura si fara vreun mod de a anunta pe cineva, din moment ce avea 91 de ani si nu detinea un telefon mobil.

Si daca ar fi avut doar perspectiva de a sta peste noapte in seif pana a doua zi, ar fi fost ceva. Insa, sa nu uitam ca era sambata, ceea ce insemna ca banca nu se va redeschide pana martea viitoare, ceea ce reprezinta o perioada lunga de timp pentru oricine sa se afle blocat intr-un seif, indiferent de varsta, dar am mentionat ca batrana avea 91 de ani? Da, daca nu avea sa intervina cineva, cand aveau sa deschida seiful marti, nu vor fi gasit decat un cadavru.

Din fericire, fiul ei s-a ingrijorat ca nu a auzit nimic de mama sa toata ziua si a chemat autoritatile. Dupa ce i-au urmarit pasii si au vizitat locurile prin care acestea avea obiceiul sa mai mearga, au ajuns, intr-un final la banca. Dupa cateva apeluri insistente, managerul bancii a sosit si a putut sa deschida seiful … a doua zi de dimineata, la ora 10. Din fericire, femeia nu a fost ranita, fiind doar putin deshidratata. Dupa cum ne imaginam, plina de furie de 91 de ani.