Tehnologia ne-a adus o mulțime de beneficii. Faptul că putem comanda online de la haine, până la mâncare sau articole pentru casă este un mare avantaj pentru toată lumea. Nu doar că nu mai pierzi timp în magazine pentru a căuta produsul preferat, ci eviți și aglomerațiile. Pe lângă aceste avantaje, te mai poți bucura și de confortul de acasă. Acest lucru se întâmplă și în sfera de hair & beauty. Află cum te poți programa la salon online!

Despre saloanele de înfrumusețare putem spune că sunt suficiente pentru a ne satisface nevoile de acest tip. Foarte mulți hairstyliști și specialiști din această sferă și-au deschis propriile centre de înfrumusețare pe care le-au înscris ulterior pe platforma Stailer. Stailer aduce avantajul de a te programa la salon online, de oriunde te-ai afla. 

Platforma cuprinde peste 40 de orașe din România unde se găsesc sute de saloane de înfrumusețare. Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține o programare cu Stailer? Citește mai departe și descoperă avantajele acestei platforme! 

Alege modalitatea prin care te vei programa

Stailer nu are doar o platformă online, ci dispune și de aplicație. Platforma poate fi folosită de pe laptop, PC, telefon sau tabletă, în timp ce aplicația se descarcă din Google Play, App Store și App Gallery pe telefon sau tabletă. După ce ai ales modalitatea prin care să te programezi, descoperă lumea online-ului în materie de hair & beauty!

Platforma și aplicația sunt foarte complexe din punct de vedere al avantajelor. Deși sunt atât de complexe, acestea sunt și ușor de utilizat. Interfața este una prietenoasă și ai la dispoziție toate detaliile pentru a obține o programare. Citeste si acest material pentru a afla mai multe informații despre Stailer. 

Ambele au pagina de pornire în care trebui să selectezi orașul unde vrei să te programezi, genul tău, serviciul de care ai nevoie, data și ora programării. După ce ai descoperit aceste detalii ai două modalități prin care să navighezi printre rezultate: fie cauți saloanele din listă, fie mergi în josul paginii și selectezi doar orașul respectiv și îți vor fi generate toate saloanele. 

Totul se petrece foarte rapid și simplu în ceea ce privește programarea. Dacă totuși întâmpini dificultăți, accesează secțiunea de întrebări frecvente sau ghidul video care te îndrumă către efctuarea programărilor. 

Fă-ți un cont și descoperă toate avantajele

Atât pe site, cât și pe aplicație îți poți crea un cont. Orice persoană poate beneficia de acest cont. Unul dintre cele mai mari avantaje este faptul că poți repeta programarea. Spre exemplu, dacă ai făcut o programare prin aplicație la un barbershop și a trecut ceva timp de când ai fost, din contul tău o poți repeta. În acest fel, nu mai pierzi timp prin căutarea salonului sau a locației. 

Fiecare femeie sau bărbat care dorește să se programeze la un salon de înfrumusețare poate beneficia de avantajele pe care Stailer le pune la dispoziție. Consultă catalogul cu inspirație, folosește harta interactivă și rezervă locul la salonul preferat!

Contact: support@stailer.ro